1
    Bannerpasteltrends.png

    Pastel en candy colors: dé trend van 2021

    Suikerspin roze, babyblauw, koraal, lila en mintgroen. Het is alsof je een snoepwinkel binnen wandelt, zo’n heerlijke zachte kleuren. De pasteltrend is dit jaar helemaal terug en komt zelfs met enkele verrassende combinaties. Zo gaan we dit jaar niet meer voor één opvallend stuk, maar durven we ook verschillende pasteltinten met elkaar combineren. Schoenen in deze snoepige kleurtjes geven je meteen een vrolijk gevoel. In deze blog ontdek je hoe je verschillende pastelkleuren kan combineren en welke schoenen je outfit helemaal af maken.

    Stoer, maar toch lief

    De sneakers zijn ondertussen al echte blijvers en niet enkel meer voor onder je jogging of in de fitness. Pastelkleurige sneakers zijn er dit seizoen dan ook in overvloed. Van grove, chunky sneakers tot de casual canvas modellen. Zelfs de klassieke Converse sneakers zijn tegenwoordig te verkrijgen in een vrolijk pastelkleurtje.

    Pastelkleurige sneakers combineer je beste met een outfit in een lichtere kleur. Een lichte jeans, roze bloemenjurkje of een witte bootcut broek. Wat je best niet doet is je pastelschoenen combineren met een te donkere kleur zoals zwart of donkergrijs. Wat je wel kan doen is je lichte pastelkleur combineren met een donkere tegenhanger zoals babyblauw met donkerblauw of mintgroen met donkergroen. Wil je je outfit dan net iets stoerder maken? Kies dan voor een bomberjack of een boyfriend jeans. Die geven je fit wat meer cachet.

     

    Chic, en ook stijlvol

    Het leuke aan deze candycolors is dat ze niet alleen leuk zijn in de zomer. Zo is een pastelkleurige outfit ook perfect voor een feestelijke gelegenheid. Gelegenheden zoals een bruiloft vragen namelijk om een romantische look afgestyled met een mooi paar schoenen. Werk af met een metallic accentje, en je bent helemaal ready to party!

    Een elegante pump of sandaal staat fantastisch onder een mooie feestoutfit. Denk hierbij ook even aan de extraatjes zoals een gouden of zilver accent voor een extra feestelijke look. Je kan ook kiezen voor de nudetinten want die behoren natuurlijk ook tot het pastelpalet. Voor een zowel stijlvolle als comfortabele look, kan je bij merken als Catwalk en Gianluca Pisati terecht.

     

     

    De finishing touch

    Je look maak je natuurlijk compleet met een leuk accessoire. Ook hier blijven we naar de pastelkleuren kijken. Een handtas of sjaal is ideaal om te matchen met je schoenen en je outfit helemaal af te maken. De echte durvers kunnen zelf sokken in een pastelkleur dragen en het randje boven je sneakers laten uitkomen.

    Kan je al niet meer wachten om als een snoepje op straat te gaan? Kies dan snel je favoriete pastelkleurige schoenen uit onze collectie!

    One moment ...