Veelgestelde vragen

Herroepingsrecht van 14 dagen

De consument heeft het recht aan Verduyn L & Co mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. Om van het herroepingsrecht gebruik te maken moet de Klant Verduyn L & Co, gevestigd te 8500 Kortrijk, Lange Steenstraat 24  informeren van zijn beslissing tot herroeping per post of per e-mail naar info@schoenenverduyn.be. De Klant mag daarbij gebruik maken van het bijgevoegde herroepingsformulier maar dit is niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het dat de Klant de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Via volgende link kunt u het herroepingsformulier downloaden: klik hier

De consument die gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht dient de goederen in de originele verpakking terug te zenden naar volgend adres: Verduyn L & Co, Lange Steenstraat 24, 8500 Kortrijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop de Klant Verduyn L & Co in kennis stelde van zijn beslissing tot herroeping. De Klant wordt geacht deze termijn na te leven wanneer de goederen worden teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De Klant draagt de kosten verbonden aan het terugzenden van de goederen.

Herroeping wordt enkel aanvaard indien de goederen onbevuild, onbeschadigd en ongedragen worden teruggezonden.

Indien de Klant de overeenkomst herroept, ontvangt de Klant alle betalingen terug die hij tot op dat moment heeft gedaan terug, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze van de Klant voor een andere wijze van levering dan de door Verduyn L & Co geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat Verduyn L & Co op de hoogte werd gesteld van de beslissing van de Klant de overeenkomst te herroepen. Behoudens andersluidende overeenkomst gebeurt de terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie werd verricht. In ieder geval zullen voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Niettegenstaande het voorgaande is Verduyn L & Co gerechtigd de terugbetaling in te houden tot op datum van ontvangst van de teruggezonden goederen of de dag waarop de Klant het bewijs levert dat hij de goederen heeft teruggezonden, al naargelang welk ogenblik zich eerst voordoet

Kan ik telefonisch of per e-mail bestellen?

Het is niet mogelijk te bestellen  via de telefoon of email. Mocht u hulp wensen tijdens de bestelprocedure, aarzel dan niet ons te contacteren.

Wat als ik mijn schoenen wil ruilen?

Indien de schoenen niet de juiste maat hebben of u wilt een ander kleur of model, contacteer ons. Wij kijken dan na of de gewenste schoenen nog beschikbaar zijn en zetten die alvast voor u in reservatie. 
U stuurt dan de schoenen terug op naar ons adres en wanneer deze ons bereiken sturen wij de andere op.

info@schoenenverduyn.be of 056 22 48 48

Is het mogelijk mijn bestelling te annuleren?

Zolang je de betaalprocedure niet hebt doorlopen is uw bestelling niet geplaatst.

Heb je die wel doorlopen en kreeg je reeds een bevestigingsmail, dan is uw order geplaatst. Wenst u deze alsnog te annuleren, contacteer ons dan zo snel mogelijk via email of telefoon.

info@schoenenverduyn.be of 056 22 48 48

Wanneer kan ik mijn levering verwachten?

Wij ijveren naar een zo snel mogelijke levering. Afhankelijk in welk magazijn de schoen zich bevindt kan de levering variëren van 24u tot max.5 werkdagen voor België. Voor het buitenland kan het iets langer duren.

In uitzonderlijke gevallen contacteren we de klant voor een specifieke datum.

Wanneer kan ik mijn schoenen ophalen in de winkel?

Wanneer je hebt gekozen om je schoenen zelf af te halen in de winkel staan die de volgende werkdag beschikbaar in onze winkel te Kortrijk.  Indien dit niet het geval is sturen wij een email met een datum van beschikbaarheid.

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan via Bancontact / Mr Cash , Maestro, Mastercard, Visa, iDeal, ING Homepay, KBC Homebanking, CBC homebanking, Belfius Directnet of Paypal

Veilige betaling dankzij ingenico

De schoenen bevalllen me niet en ik wil mijn geld terug.

U contacteert ons best via mail om een retour etiket aan te vragen voor Bpost (uitsluitend gratis retour voor België). Na ontvangst van het etiket stuurt u de ongedragen schoenen terug in de originele verpakking naar ons adres. Stuur steeds uw retourformulier mee. Wanneer wij ze ontvangen storten wij het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten

België gratis

Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg € 5
Verenigd Koninkrijk en delen van EU € 15

Rest van Europa en USA/CN/AU € 25

Wat zijn de leverings methoden?

België:

  • Levering thuis of op het werk
  • Afhalen postpunt/postkantoor
  • Afhalen in BPACK 24/7
  • Afhalen in Schoenen Verduyn te Kortrijk

Andere landen

  • Levering thuis of op het werk

Bestellen stap voor stap

Bekijk hier het stappenplan om te bestellen bij schoenenverduyn.be