1
    blogtrendsnajaar21.png

    6 schoenentrends voor het najaar van 2021

    Een echte zomer hebben we in België nog niet gehad… En terwijl het dan toch aan het regenen is, dromen wij alvast weg van die eerste leuke laarsjes en chunky sneakers. Ben jij nog op zoek naar dat ene paar schoenen dat in het najaar jouw outfit helemaal af gaat maken? Ontdek dan in deze blog welke exemplaren zeker de investering waard zijn!

    CHUNKY LOAFERS

    De Chunky loafer maakt elke outfit speciaal. Stijl ze onder een wijde broek, een vrouwelijk jurkje of met een klein sokje erin. Deze schoen beloofd een van de meest populaire damesschoen van het najaar te worden.

    Wat deze loafer zo speciaal maakt, is de afwerking. Vele merken, zoals Tango, experimenteren met verschillende stoffen en stijlen om hun loafer net wat specialer te maken. Denk maar aan slangenprint, een grove zool of gouden kettingen.

    HOGE CHUNKY BOOTS

    De chunky boot gaat ondertussen al een paar jaar mee, dus het werd wel eens tijd voor een update. Dit jaar komt de chunky laars tot net onder de knie, lekker hoog dus! Als je het ons vraagt, mogen alle winterlaarzen zoveel mogelijk van de benen bedekken. Dat is niet alleen lekker warm op koude dagen maar het staat ook gewoon héél cool!

    FUZZY SLIPPERS

    Ook thuis loop je rond als een echte fashionista, dankzij een paar fuzzy slippers. Deze zijn zo comfortabel dat je ze gewoon de hele dag aan wilt. Heel wat merken, zoals Ugg en Shepherd, kozen daarom ook bewust voor de benaming van slipper in plaats van pantoffel. Door de schoen af te werken met een elastiek en een stevige hoge zool voelt deze fuzzy vriend even comfortabel als je favoriete paar sneakers. Het zal je dan ook niet verbazen dat heel wat stijliconen ook gewoon zo over straat paraderen.

    LACE UP BOOTS

    De invloeden van de populaire Netflix-serie Bridgerton zijn duidelijk te merken bij deze trend. Als je het ons vraagt is de lace up trend een van de meest elegante schoenentrends voor dit najaar. Vorig jaar mochten de laarzen grof en stevig zijn, terwijl we dit jaar ook weer teruggrijpen naar schoenen met een smalle en vrouwelijke vorm.

    Het hoeft daarom niet perse met een stilettohak te zijn hoor. De stevige blokhak, zoals bij de laarzen van Catwalk, maakt namelijk ook een terugkeer dit najaar. Naast trendy, zijn deze hakken ook comfortabel om mee te wandelen.

    DISCO TOUCH

    Onze persoonlijke favoriet voor de winter van 2021? De schoenen met een zilveren finish! Perfect voor een feestje maar even goed draagbaar in combinatie met je favoriete jeans. Waar je vroeger vooral de touch of gold zag, moet de zilveren variant zeker niet meer onder doen. Niet enkel de pumps en laarsjes stelen de show, maar ook de stoere sneakers van bijvoorbeeld Diadora en Fiamme, zijn échte eyecatchers dit najaar.


    PLAT- EN FLATFORMS

    The sky is the limit en dat is te zien aan onze schoenen. Platforms zijn dit jaar helemaal on trend. In de lente en zomer zagen we deze trend al in de vorm van teenslippers en sandalen met plateauzool. Deze trend trekken we dus maar al te graag door naar de winter bij de sneakers, laarzen en loafers.

    Kan je net als wij niet wachten tot het meest gezellige seizoen van het jaar? Shop dan nu al je wintermusthaves, dan ben jij alvast zeker van jouw paar! Veel winkelplezier!

    Even geduld ...